Шановні випускники!

Шановні випускники!

Події, які визначають долю людини на багато років уперед, трапляються нечасто. Серед таких подій можна зазначити, без сумніву, і отримання диплому про вищу освіту.

Вона знаменує закінчення тривалого періоду, пов’язаного з навчанням в університеті, накопиченням інтелектуального потенціалу і перехід в новий стан, коли весь цей потенціал потрібно застосовувати заради успіху та самореалізації, на благо суспільства.

Це не означає, що стадія навчання закінчилась. Життя потребує постійного активного самовдосконалення, професійного та особистісного. І в цьому також будуть корисними навички навчання, які надбали наші випускники за роки, проведені в аудиторіях, бібліотеках, комп’ютерних класах.

Ми впевнені, що знання та вміння, що надає наш Університет, є добрим фундаментом для розбудови нової України – в суспільному плані, і побудови власного успішного життя - в персональному.

Адміністрація Університету та його професорсько-викладацький склад щиро вітають своїх випускників з отриманням дипломів та бажають міцного здоров’я, активності і успіху на життєвому шляху!

Колективні фото на згадку з урочистої церемонії вручення дипломів можна побачити тут:

2 липня 2010 – освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст», всі спеціальності;

3 липня 2010 - освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр», Інститут Економіки;

4 липня 2010 - освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр, Інститут Менеджменту, Юридичний Інститут.