Шановні колеги!

Шановні колеги!

Дорогі друзі! Щиро вітаю вас, викладачів, студентів, учнів очолюваних вами навчальних закладів з початком 2011/2012 навчального року, з Днем знань!

Це свято – перший крок у дивовижний світ, який дарує радість пізнання! Роки, проведені в стінах навчального закладу, не тільки передують дорозі в майбутнє, а й залишають особливий, незабутній слід у душі кожного на все подальше життя. Немає уз святіше студентської дружби! Немає часу щасливішого студентської пори!

Студентам та учням відкрита широка дорога до професійних знань, радості студентського життя, можливості стати духовно багатою, гармонійно розвиненою особистістю, виховати в собі якості лідера, прагнення бути кращим у всьому: у навчанні, в роботі, у творчості.

Роль професійної освіти в сучасному світі все більше сприймається у безпосередньому зв'язку із соціалізацією особистості, з підготовкою молодої людини до життя і професійної діяльності в суспільстві. Тому великі надії і відповідальність з підготовки активної, мобільної, самодостатньої особистості, здатної приймати зважені рішення, що володіє почуттям відповідальності, високим рівнем загальної та професійної культури, ми покладаємо на професійне співтовариство педагогів, абсолютна більшість яких намагається йти не просто в ногу з часом, але і наполегливо працює над підвищенням якості підготовки фахівців з великої літери, постійно удосконалюючи методики викладання, втілюючи в життя перспективні наукові розробки та інновації. Прийміть, шановні колеги, щиру вдячність за вашу складну, відповідальну, таку потрібну нам усім роботу!

Бажаю всім викладачам, студентам і учням величезних творчих успіхів. енергії та оптимізму, здійснення найсміливіших планів та успіхів у всіх починаннях, здоров'я і теплоти людського спілкування!