Про міський конкурс «Подвигу жити у віках»

Про міський конкурс «Подвигу жити у віках»

29 листопада в міському будинку культури імені Івана Кулика відбулося нагородження переможців конкурсу патріотичної пісні, який проводився серед навчальних закладів міста, і великий заключний гала-концерт «Подвигу жити у віках», присвячений 70-й річниці визволення Черкас від німецько-фашистських загарбників.

Представники нашого університету Ліана Осіпова та Віталій Харитонов зайняли друге місце з вокально-хореографічною композицією на пісню «Случайный вальс» і були нагороджені дипломом фестивалю та подарунками. Вітаємо Ліану та Віталія з перемогою та бажаємо їм досягнення нових творчих висот!

htylw4yxpe8

Концертна програма, яка складалася з талановитих виступів переможців конкурсу-фестивалю, була різноманітною, динамічною і дуже зворушливою і не залишила байдужих ні серед виконавців, ні серед глядачів, які дивилися концерт зі сльозами на очах. Саме в такі миті, коли сполучна ниточка пам’яті простягається від покоління переможців до нового покоління ХХI століття, можна з упевненістю сказати, що подвигу ветеранів Великої Вітчизняної війни жити у віках!