Презентація вибіркових дисциплін ОПП «Германська філологія та переклад» на 2024-2025 н.

Презентація вибіркових дисциплін ОПП «Германська філологія та переклад» на 2024-2025 н.

Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Германська філологія та переклад» на 2024-2025 н.

Викладачами кафедри теорії і практики перекладу та іноземних мов була проведена презентація вибіркових дисциплін на 2024-2025 н.р. для ОПП «Германська філологія та переклад» на 2024-2025 н.р. другого (магістерського) рівня вищої освіти задля надання повноцінної можливості здобувачам освіти сформувати індивідуальні освітні траєкторії. 
Гарант освітніх програм д.філ.н., професор Ігор Лімборський ознайомив студентів з метою, завданнями, знаннями та вміннями, які будуть отримувати здобувачі під час вивчення пропонованих дисциплін. Кафедра постійно оновлює перелік вибіркових дисциплін ОПП із урахуванням тенденцій розвитку спеціальності й ринку праці, запитів стейкголдерів.
Зазначимо, що право на вибір навчальних дисциплін регламентується Положенням про організацію освітнього процесу в Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова та Положенням про порядок та умови обрання здобувачами освіти вибіркових навчальних дисциплін.