Правнича клініка в дії: консультації в Черкаському районі

Правнича клініка в дії: консультації в Черкаському районі

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.08.2013 р. № 611-р «Про проведення Всеукраїнського тижня права» та рішення ректорату СУЕМ від 23.09.2013 р. щодо активізації просвітницької роботи правового характеру серед населення, викладачі та студенти юридичного інституту, які працюють у Правничій клініці, організували поїздку в окремі населені пункти Черкаського району.

Так, 9.10.2013 р. було проведено зустріч з учнями старших класів, вчителями та місцевими жителями с. Червона Слобода. Вона відбулася у Будинку культури с. Червона Слобода. 10.10.2013 р. проведено зустріч з учнями старших класів, вчителями та місцевими жителями у загальноосвітній школі № 1 с. Руська Поляна.

В ході проведених зустрічей було надано правову допомогу людям похилого віку, проінформовано жителів сіл про роботу Правничої клініки Східноєвропейського університету, роз’яснено основні напрямки діяльності університету щодо підготовки та перепідготовки фахівців у галузі права. Викладачі та студенти відповіли на численні запитання присутніх. Зустрічі відбулися на хорошому організаційному рівні, носили діловий та конструктивний характер. В ході діалогу із сільськими жителями викладачі та студенти університету отримали позитивне схвалення таких заходів та пропозиції щодо їх регулярного проведення. Пропозиція була прийнята.

Велику допомогу в проведенні цих заходів надали: віце-президент СУЕМ Аблязов Д. Е., директор Будинку культури с. Червона Слобода Овчаренко Л. М., сільський голова с. Руська Поляна Шапран А. М., вчителі відповідних сільських шкіл, а також інформаційний партнер СУЕМ – Творче об’єднання «PROСело».