Практична підготовка фахівців сфери туризму на базі туристичної фірми «Університетський туризм»

Практична підготовка фахівців сфери туризму на базі туристичної фірми «Університетський туризм»

Важливою складовою підготовки фахівців у галузі туризму є здобуття практичних вмінь і навичок. З цією метою у Східноєвропейському університеті в жовтні 2014 року на базі кафедри менеджменту туризму і готельно-ресторанної справи розпочав свою роботу навчально-науково-виробничий центр «Туристична агенція».

Практика має велике значення для формування фахівця туристичної справи. Вона дає змогу оволодіти необхідними знаннями щодо сучасного стану галузі туризму в країні та регіоні, уміннями і навичками прийняття професійних рішень у майбутній професійній діяльності, виявити та розвити організаторські, управлінські здібності практиканта.

Під час навчання в ННВЦ «Туристична агенція» студенти мають можливість організовувати тури Черкащиною, тури по Україні та за кордон, виконувати роль менеджерів, гідів-екскурсоводів, агентів з бронювання.

Навчально-науково-виробничий центр «Туристична агенція» діє на базі навчальної туристичної фірми «Університетський туризм», яка була створена з метою організації практичної роботи студентів. Завдяки роботі в навчальній туристській фірмі студенти мають можливість вирішувати завдання в умовах, максимально наближених до реальних. 

Студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту мають можливість проходити практику в навчальній фірмі «Університетський туризм», що забезпечує системне засвоєння отриманих під час аудиторних занять знань та сприяє розвитку практичних умінь студентів.

Туристична фірма «Університетський туризм» пропонує широкий спектр туристичних послуг, що відповідають будь-яким вимогам клієнтів, забезпечуючи при цьому високоякісне обслуговування. За час свого існування туристична фірма надала можливість студентам відвідати: дивовижне українське місто Львів, південну перлину біля моря Одесу, мальовничі краєвиди Карпат, стародавню країну з багатими культурними традиціями Єгипет.

Наша команда – це наші студенти, серед яких Юлія Піскова, Ліана Осіпова, Анастасія Армаш, Ольга Чубенко – молоді, креативні, динамічні фахівці, які прикладають максимум зусиль, щоб зробити відпочинок наших туристів комфортним, безпечним і неперевершеним. Студенти постійно урізноманітнюють і вдосконалюють свої екскурсійні програми та маршрути.

Нашим клієнтам і партнерам ми гарантуємо швидке та якісне обслуговування. Маючи значний досвід роботи у сфері надання туристичних послуг, наша фірма постійно працює над підвищенням якості туристичного продукту.