Працевлаштування студентів Східноєвропейського університету

Працевлаштування студентів Східноєвропейського університету

8 жовтня в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулась презентація програми «Молодь змінить Україну», яка займається фінансуванням стажування за кордоном.

Презентацію провела координатор програми, викладач Києво-Могилянської академії Оксана Неживенко. Захід проведено за сприяння начальника управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської області Зеленського Максима Васильовича, який буває частим гостем на заходах Східноєвропейського університету, і цей захід не став виключенням. Також гостями були студенти Черкаського державного технологічного університету та університету ім. Б. Хмельницького.

Зустріч відбулась дуже цікавою та пізнавальною, адже були представлені Австрія, Німеччина, Норвегія, Польща, Швейцарія, Швеція, в яких студенти економічних, юридичних та інших спеціальностей мають можливість пройти стажування та отримати цінний досвід.

Отже, студенти Східноєвропейського університету вже мають перші пропозиції щодо працевлаштування, яких, до речі, буде ще багато, адже одним із основних завдань Східноєвропейського університету є підготовка висококваліфікованих спеціалістів та працевлаштування своїх студентів.