Підкорення європейського освітнього простору студентами СУЕМ

Підкорення європейського освітнього простору студентами СУЕМ

Східноєвропейський університет, отримавши в Оксфорді (Великобританія) нагороду «Кращий університет 2014 року», постійно підтримує свій авторитет і працює на рівні з провідними навчальними закладами Європи, Канади, США, створюючи новітні форми освіти та перспективні можливості для своїх студентів та випускників у всьому світі.

 

«Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь»

Т. Г. Шевченко

 

Тепер студент має реальну можливість, навчаючись в Східноєвропейському університеті, паралельно навчатись в кращих університетах світу.

1

Східноєвропейський університет успішно реалізовує програму подвійного диплому. Студент отримує два дипломи одночасно – державний український диплом і диплом навчального закладу країн Європейського Союзу. Навчання за кордоном супроводжується  стажуванням, отриманням практичних навичок, необхідних для успішної роботи і кар’єрного зростання в європейських та українських компаніях, і в результаті за бажанням випускника – працевлаштуванням в ЄС.

10
img164[1]

Однією з тих, хто впевнено використав свій шанс, стала студентка Марія Савченко. Під час навчання в Східноєвропейському університеті  вона паралельно навчалась в провідному університеті бізнесу і права у Польщі – LazarskiUniversity. Талановита Марія розпочала там своє навчання англійською мовою, паралельно навчаючись за програмою британського вишу CoventryUniversity. По закінченні навчання Марія Савченко має диплом державного і міжнародного зразка Східноєвропейського університету, диплом польського університету LazarskiUniversity та диплом британського ВНЗ CoventryUniversity. Не має сумнівів у тому, що юна Марія, отримавши такий досвід навчання та стажування в Східноєвропейському університеті та в іноземному навчальному закладі, складе гідну конкуренцію у провідних підприємствах і установах України та інших країн Євросоюзу, адже має достойну європейську освіту, започатковану в Україні Східноєвропейським університетом.

owsfpmvniy

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Східноєвропейського університету є встановлення міжнародних зв’язків з іноземними вищими навчальними закладами та роботодавцями з метою підвищення якості підготовки спеціалістів, можливості отримання другої вищої освіти, стажування, підвищення їх конкурентоспроможності при працевлаштуванні і отримання достойного робочого місця.

Університет видає диплом державного та міжнародного зразка. У період навчання в університеті студенти можуть вступати в провідні університети Європи, які є партнерами Східноєвропейського університету. Адже активна, динамічна, впевнена, талановита молодь в Східноєвропейському користується широкими можливостями, які дає їй університет, піклуючись про своїх студентів і даючи невичерпні можливості для їхнього розвитку.

mcmbqtzafx0