Перша міс та міс «Глядацьких симпатій» обласного конкурсу краси “Черкащанка – 2011” – студентки нашого університету!

Перша міс та міс «Глядацьких симпатій» обласного конкурсу краси “Черкащанка – 2011” – студентки нашого університету!

Із нетерпінням студентська молодь Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету чекала на вівторок 17 травня 2011 р. Увесь ажіотаж формувався навколо конкурсу краси “Черкащанка – 2011”, організованого Управлінням сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з компаньйонами.

Інтрига полягала вже в тому, що учасниці не знали всіх нюансів окремих конкурсів, не бачили раніше всіх переваг своїх конкуренток. Отже, боротьба за перемогу обіцяла бути непередбачуваною і цікавою. Судило конкурс компетентне журі із представників освітньої галузі, влади, фірм-спонсорів.

Фактично до завершення всіх етапів конкурсу зберігалася й інтрига щодо переможниці, віце-міс та міс “глядацьких симпатій”. Адже гідну конкуренцію нашим дівчатам склали інші учасниці. Безперечно, всі вони добре підготувалися і креативно боролися за високий бал від журі та глядачів.

Але перемога однак була за нами! Першою міс обласного конкурсу краси “Черкащанка – 2011” стала студентка Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету Марія Дорошко, а міс “глядацьких симпатій” – студентка Коледжу Ліана Осіпова! Дівчата отримали цінні призи і запрошення на “ранкову каву” до телевізійників ТРК “Рось”. Вітаємо їх!!

Поза будь-якими сумнівами, на привітання і непересічні слова вдячності заслуговують й інші учасниці від нашого Університету, які надзвичайно відповідально і старанно поставилися до цього конкурсу, були чарівними і гідно виступали (Крістіна Король, Анастасія Остапець, Аліна Ковалюк, Тетяна Кононенко). Окрема подяка керівництву Університету і всім уболівальникам, які активно підтримували наших конкурсанток!