Незламний дух України

Незламний дух України

24.02.2022 - день, який розділив наше життя на "ДО" та "ПІСЛЯ". Минув цілий рік з моменту, як о 03:40 під звуки вибухів та сирени ми дізналися, що розпочалась війна, але таке відчуття, що ми так і не прокинулись...

Відчуття, що всі ці ракетні обстріли, тисячі загублених життів, зранені окупантами Київ, Буча, Ірпінь, Ворзель, Маріуполь, Херсон, Харків, Дніпро, Кременчук та сотні інших міст та сіл — це лише страшний сон. Але, на жаль, це — не сон, це — страшна реальність яка настала для нашої країни та мільйонів наших громадян через збройну агресію країни-сусіда. 365 днів ми мужньо боремося проти того зла, яке стало своєю ногою на нашу землю. 

365 днів ми всі як один стоїмо на варті нашої свободи: хтось на полі бою поруч із ворогом, хтось на гуманітарному фронті, хтось на економічному полі. Ми — сильні, ми — боролися та боремося проти загарбників, ми — захищаємо своє, а значить, що за нами правда та перемога! 

Дякуємо нашим Збройним Силам, волонтерам та усім тим, хто пришвидшує нашу перемогу та дає можливість прокидатись кожного ранку й працювати та навчатися на благо нашої Батьківщини. Ми пам'ятаємо про кожне загублене життя й ніколи не забудемо та не пробачимо ту біль, котру нам приніс окупант. Ми вже ніколи не будемо колишніми, але обов'язково будемо щасливими! 

Слава Україні! Героям слава!