Музичні подорожі Європою

Музичні подорожі Європою

20 травня у музичному салоні Східноєвропейського університету відбулася зустріч під назвою «Музичні подорожі Європою», присвячена святкуванню Дня Європи в Україні.

Захід пройшов у невимушеній дружній атмосфері. За допомогою відеосюжетів і творчих постановок учасники зустрічі протягом години «подорожували» Європою, поринувши у чудовий світ музики, поезії та мистецтва.

Мандрівка розпочалася з помпезного та величного Риму. Студенти представили глядачам гумористичну сценку про Пилипа у Римі з творчості Павла Глазового, додавши присутнім настрою та налаштувавши аудиторію на веселий лад.

Потому студенти разом із викладачами вирушили у подорож до Парижу – міста краси, кохання і романтики.

Сказками детства играют витрины...

Всюду Ван Гога живые картины.

Розы опять расцвели в Тюильри...

Вечный Париж! Лучший город земли!

Чарівна поїздка супроводжувалась «прогулянкою» романтичними кварталами міста, відтвореними в картинах художниці Крісти Кіффер, під звуки оркестру відомого французького композитора Поля Моріа.

Далі присутні вирушили до Норвегії. Директор Центру культури і дозвілля Наталія Зінченко представила глядачам цікаві факти з життя норвежців, а потім запросила їх «поспостерігати» за красою природи та містичним явищем північного сяйва.

Невеличка мандрівка Європою продовжилась у Греції, де до уваги присутніх було представлено грецький танець сіртакі у виконанні оркестру нідерландського дирижера та скрипача Андре Рйо.

Але всі дороги ведуть до рідного Східноєвропейського університету, який і став кінцевим пунктом у цій незабутній подорожі. Учасники побажали один одному здійснення бажань, наснаги та якомога більше можливостей подорожувати. Зустріч завершилась травневою сповіддю у виконанні Ольги Колбухової.