Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток правової системи та державотворення в Україні: теорія та практика»

Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток правової системи та державотворення в Україні: теорія та практика»

15 листопада 2012 року в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток правової системи та державотворення в Україні: теорія та практика». У роботі конференції взяли участь провідні науковці з правознавства та юристи-практики України, Росії, Білорусі, Польщі.

В ході пленарного та секційних засідань були заслухані та обговорені доповіді з актуальних проблем розвитку правової системи та державотворення в Україні, зокрема: теорії та історії становлення та розвитку української держави та її правової системи; кримінальної політики в умовах формування правової держави; розвитку цивільного та господарського права; напрямків реформування державного управління та місцевого самоврядування; співвідношення національного та міжнародного права на сучасному етапі розвитку.

Учасникам конференції були представлені новітні наукові розробки з правознавства як вітчизняних, так і зарубіжних вчених. На конференції були презентовані наукові дослідження магістрів, аспірантів та молодих вчених Східноєвропейського університету та інших вищих навчальних закладів України.

Учасники конференції мали змогу ознайомитися із змістовними пропозиціями юристів-практиків, які працюючи в практичних органах, порушили значну кількість проблемних питань у правозастосовній діяльності. У своїх виступах учасники конференції наголошували на важливості такого обміну думками, висловили одностайну позитивну оцінку проведеного заходу, який, на їхнє переконання сприятиме новим науковим дослідженням та більш широкому використанню наукових розробок в юридичній практиці.