Міжнародна літня школа з програмування серед студентів вищих навчальних закладів у 2013 році

Міжнародна літня школа з програмування серед студентів вищих навчальних закладів у 2013 році

Студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, спеціальності економічна кібернетика, Пугач Станіслав та Марунькевич Дмитро, взяли участь у Міжнародній літній школі з програмування.

Вже четвертий рік поспіль школу радо приймає в своїх стінах Севастопольський національний університет ядерної енергії та промисловості. З поміж майже 40 команд учасників з України, Росії та Грузії, наші студенти були єдині, хто представляв приватні ВУЗи.

Під час першої хвилі, яка тривала з 27 липня по 5 серпня, студенти відвідували лекції, котрі проводили кращі викладачі регіону, відточували свою майстерність у створені програмних продуктів, а у вільний час оздоровлювались на березі Чорного моря.

Не дивлячись на те, що команда університету за результатом рейтингової оцінки не увійшла до «зони високих досягнень», студенти отримали неоціненний досвід участі у подібних заходах, та стимул до якісного опанування спеціальністю. Окрім того оздоровились та знайшли нових друзів серед студентів провідних вишів України та Грузії.

Надовго залишиться в їх пам’яті відвідування корабля спеціального призначення ВМС України «Славутич». Заступник командира з виховної роботи капітан 3-го рангу Павло Чиханцов провів екскурсію кораблем, ознайомив студентів з життям та побутом матросів і офіцерів. Студенти на власні очі змогли побачити підготовку команди до участі в міжнародних навчаннях країн Чорноморського басейну (BleckSeaFor). Також з командуванням кораблем обговорено можливість навчання бажаючих членів команди у стінах нашого університету.