Меморандум з Управлінням держпраці у Черкаській області

Меморандум з Управлінням держпраці у Черкаській області

23 лютого між Східноєвропейським університетом імені Рауфа Аблязова та Управлінням держпраці у Черкаській області було підписано Меморандум про співпрацю.

Сторони домовились про розповсюдження інформаційних матеріалів, підтримки Управлінням держпраці нашого університету, проведення освітніх та наукових семінарів, тренінгів, майстер-класів за сприянням Управління, можливість участі наших студентів у розробці проєктів та пропозицій, які пов'язані з роботою Управління держпраці.

Організації заходів працевлаштування здобувачів освіти та випускників Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова за участі Управління держпраці та багато інших корисних для обох сторін напрямів.

Після підписання Меморандуму, представниці Управління держпраці, начальниця відділу з питань праці управління інспекційної діяльності Лучицька Ірина Миколаївна та  заступник начальника Томіленко Тетяна Дмитрівна провели зустріч зі студентами, на якій розповіли про особливості працевлаштування молоді, проблеми, з якими можуть стикнутися студенти при прийомі на роботу та шляхи їх вирішення із залученням представників Управління держпраці. Слухачі були дуже зацікавлені поданою інформацією, ставили багато питань не лише щодо працевлаштування, а й щодо роботи самого Управління. Зустріч стала плідним початком сумісної роботи Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова та Управлінням держпраці.