Магістри університету святкують випускний

Магістри університету святкують випускний

Похмурий день 15 березня 2013 р. осяяло яскраве сонячне світло, коли розпочалося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам спеціальностей «Переклад» та «Готельна і ресторанна справа» Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Цей випуск відзначився своєю непересічністю, адже вперше дипломи отримали магістри, які навчалися за новою півторарічною програмою.

З вітальним словом до нових висококваліфікованих фахівців звернулися президент СУЕМ, доктор технічних наук, професор Аблязов Рауф Ахметович, ректор Університету, доктор економічних наук, професор Казарінова Наталія Леонідівна, завідувачі випускових кафедр Піддубний Артем Сергійович, Десятніков Іван Валерійович. Теплі слова подяки адміністрації та викладачам Університету, батькам, друзям та одногрупникам пролунали від магістрів Дікалової Яни та Бондаренко Лілі.

Адміністрація Університету та його професорсько-викладацький склад щиро вітають своїх випускників з отриманням дипломів та бажають міцного здоров’я, активності і успіху на життєвому шляху!