Магістри спеціальності «маркетинг» захистили дипломні роботи

Магістри спеціальності «маркетинг» захистили дипломні роботи

Довгоочікувана подія відбулася на кафедрі маркетингу Східноєвропейського університету – захист магістерських дипломних робіт.

За результатами захисту комісія відзначила, що представлені магістерські дипломні роботи виконані на високому науковому рівні, мають науково-практичну цінність та значимість, містять елементи наукової новизни. Магістранти впевнено відповідали на поставлені комісією запитання та довели ефективність результатів досліджень.

Голова комісії Ющенко С.В. – керівник регіонального представництва в областях України ТОВ «Ніколайн», один із перших випускників спеціальності «Маркетинг» – відзначив високий рівень підготовки випускових робіт, наявність цікавих, креативних ідей щодо оптимізації та вдосконалення маркетингової діяльності вітчизняних підприємств різних форм власності.

Про успішність захисту студентів-маркетологів  свідчать позитивні оцінки екзаменаційної комісії. За результатами захисту магістрів Станіслава Семененка та Нікіту Ніконенка рекомендовано до вступу в аспірантуру.

Щиро вітаємо випускників спеціальності «Маркетинг» і бажаємо не зупинятися на досягнутому!