Колежани знову з кубком!

Колежани знову з кубком!

Майже 9 місяців дебатна команда Коледжу економіки і управління чекала реваншу за програш “Кубку антів” у березні 2012 року Черкаській міській гімназії №9.

І ось, 8 грудня у виїзній грі цього історико-юридичного дебатного турніру, присвяченій 290-ій річниці видатного українського мислителя Г.С. Сковороди, команда “КЕУ” (Кмітливі, Ерудовані, Унікальні) у складі Віри Ігнатьєвої (капітан), Марини Кошової і Кості Бабія та за підтримки студентів першого курсу коледжу повернули собі втрачений кубок. Нашій команді випало заперечувати твердження: “Особисте життя політиків має бути публічним”. Команда гімназистів (Ольга Калиновська, Андрій Панченко, Іван Орел) намагалися довести, що саме так і має бути.

Гра видалася напрочуд емоційною, цікавою і динамічною. Шальки терезів коливалися від підтримки однієї команди до іншої. І все ж спічі наших дебатерів виявилися переконливішими. Троє із чотирьох членів журі віддали перемогу колежанам і тепер вони будуть приймати виклик у новому році. Кубок стане окрасою стенду КЕУ Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.