Коледж запрошує на навчання за спеціальністю «автомобільний транспорт»!

Коледж запрошує на навчання за спеціальністю «автомобільний транспорт»!

Коледж економіки і управління запрошує здобути освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра за спеціальністю "Автомобільний транспорт"!

Освітній процес передбачає опанування широкого спектра навчальних предметів: загальноосвітньої, гуманітарної, соціально-економічної та фундаментальної підготовки, а також дисциплін професійної і практичної підготовки.

Випускники спеціальності вміють здійснювати технічне обслуговування й ремонт автомобілів, капітальний ремонт вантажних, легкових автомобілів та автобусів, контролюють виконання графіків проведення контрольно-діагностичних оглядів, забезпечують якість і кількість автомобілів на лінії, контролюють правильність технічної експлуатації автомобілів водіями.

Здобуваючи освіту у нас, ви оволодієте знаннями, навичками щодо конструкцій, ремонту, технічного обслуговування автомобілів і навчитеся використовувати свій творчий підхід у вирішенні практичних завдань, успішно керувати сучасним складним автомобільним господарством.

Абітурієнти, які вступають на основі диплома кваліфікованого робітника ПТНЗ, надають сертифікат ЗНО з української мови та літератури і складають вступний іспит із фаху в коледжі.