Хелловін-party по-Східноєвропейськи!

Хелловін-party по-Східноєвропейськи!

Увечері 29 жовтня, напередодні Хелловіну, хол Східноєвропейського університету перетворився в епіцентр нечистої сили і містики. Тут можна було побачити відьму, мумію, готичну наречену, вампіра… Таким гостям позаздрили б навіть режисери фільмів жахів.

Для студентів Східноєвропейського університету Хелловін – це можливість стати чудернацьким створінням і повеселитися з друзями. Вони ретельно продумали свої образи і підготували зал із атрибутикою свята. Незмінним і найвідомішим символом Хелловіну є, так званий, Ліхтар Джека. Це гарбуз із вирізаним обличчям і сяючими очима. Під час підготовки гарбузів студенти продемонстрували креатив, творчість і все, на що здатна фантазія, аби здивувати та налякати учасників дійства.

Незвичні конкурси, забави, розповіді-страшилки, несамовиті танці додали вечору нестримних веселощів. Всі студенти отримали заряд позитивної енергії, а свято збережеться надовго в їхній пам'яті і, звісно ж, на фото.

Учасники заходу подякували кафедрі теорії і практики перекладу за організацію Хелловіну, що дало їм змогу більше дізнатися про культуру країни досліджуваної мови.