Фінанси і кредит — надзвичайно захоплююча, престижна і дуже прибуткова сфера діяльності.

Фінанси і кредит — надзвичайно захоплююча, престижна і дуже прибуткова сфера діяльності.

Гроші – одна з форм влади, сили. Але ще могутніше - це фінансова освіта. Якщо ви знаєте, як працюють гроші, ви отримуєте владу над ними і можете починати будувати своє блискуче майбутнє.

Фінанси – це фундамент, база всієї економіки. На них тримається бюджет і фінансове благополуччя не тільки конкретного підприємства, але й економіки країни в цілому.

Рейтинг цієї професії впродовж багатьох років залишається незмінно високим. Професія фінансиста є широкоаспектною, універсальною: ви можете працювати фінансистом як на промисловому підприємстві, так і в бюджетній сфері.

Відома приказка стверджує, що на три речі в світі людина може дивитись без зупину – на воду, вогонь та руки касира, що відраховує їй гроші! Мабуть саме тому люди стають моряками, пожежниками чи фінансистами. Однак, в сучасному світі свої порядки. Так, якщо 25 років тому велика кількість людей бажала все ж таки стати моряками, то сьогодні найвищі позиції будь-якого рейтингу самих престижних та затребуваних професій займає професія «ФІНАНСИСТ».

Спеціальність «Фінанси і кредит» для абітурієнта - це:

§     перспектива: швидке кар'єрне зростання;

§     престиж: перевага випускника на ринку праці;

§     високий професіоналізм: новітні інформаційні й освітні технології;

§     унікальність: сучасні універсальні знання;

§     ваше майбутнє: професія фінансист - безпрограшний вибір!

Сфера фінансів завжди привертала до себе підвищену увагу молодих фахівців, і не дивно: саме тут відкриваються найблискучіші перспективи, саме з фінансами пов'язані самі «прибуткові» види діяльності. Як говорив герой Р. Гіра у відомому фільмі про життя великого фінансиста: «Все в світі крутиться біля одного – біля грошей», тому конкуренція за володіння капіталом є високою, отже необхідно бути справжнім професіоналом, щоб успішно жити між «ведмедями» та «биками».

Тому саме для молодих, перспективних та наполегливих - спеціальність «Фінанси і кредит», володіючи якою Ви без проблем знайдете своє місце у великому бізнесі. Всі ми добре знаємо, що фінанси є сьогодні в нашій країні тією сферою економіки, яка дуже гостро потребує чітких та вивірених дій.

Фінанси – це сукупність грошових відносин, в процесі яких формуються і використовуються фонди грошових ресурсів, метою яких є відшкодування витрат, які пов'язані з процесом виробництва і виконанням державою своїх функцій.

Ринок, інвестиції, впровадження нового товару, реклама, конкурентоспроможність – поле діяльності для сучасного фінансиста. Молодий фахівець повинен уявляти, куди вкласти капітал, щоб отримати велику вигоду. Завдання фінансиста – вигідно вкласти капітал. Одним з найважливіших завдань фінансиста є оцінка оптимального поєднання ризику і прибутку.

Прислів'я говорить: фінансисти – це такі люди, які знають про гроші більш ніж ті, хто їх має.

Час летить, життя невпинно змінюється й удосконалюється, інновації народжуються день за днем, але як і століття тому, так і сьогодні, наш світ складно уявити собі без грошей. Отримати зарплату, пенсію, стипендію, заплатити за комунальні послуги, оформити кредит, поміняти валюту – всі ці та багато інших операцій, без яких просто не обійтися, допомагають нам здійснювати банкіри і фінансисти. Люди цієї професії відіграють важливу роль в економіці будь-якої країни, саме вони стоять на варті фінансових справ і стежать за тим, аби «ті самі фінанси співали веселі романси» і ні в якому разі не переходили на сумніші мотиви!

Бути на варті фінансових справ – таке у фінансиста життєве кредо! Подивіться на людей цієї професії: вони мобільні і компетентні, завжди коректні і ввічливі; вчасно відстежують останні нововведення в своїй сфері діяльності, швидко освоюють їх і грамотно доносять до своїх клієнтів.

Професії фінансиста та банкіра ваблять точністю, пунктуальністю, милують око розкладені по поличках зливки та купюри. І саме вони, фінансисти та банківські працівники управляють цим фінансовим оркестром!

Окрім гарної освіти і високого інтелекту фінансистові, а в майбутньому фінансовому директору, у Східноєвропейському університеті допоможуть набути необхідних і особливих якостей. Це, перш за все: стратегічне мислення, уміння відключатися від «стандартності», мислити глобально і креативно, вміти аналізувати величезні обсяги інформації, мати здатність до прогнозування, гнучкість і стійкість до стресів, здатність твердо відстоювати свою позицію, лідерські і організаторські якості та навички.

Вибір професії фінансового спрямування у Східноєвропейському університеті – це Ваша запорука успіху і впевненість у майбутньому!