Фаховий коледж СУРА розширює горизонти професійних компетенцій у рамках співпраці із Автомобільним Клубом «Черкаси»

Фаховий коледж СУРА розширює горизонти професійних компетенцій у рамках співпраці із Автомобільним Клубом «Черкаси»

Студенство спеціальностей «Автомобільний транспорт» та «Маркетинг» Фахового коледжу СУРА розширює горизонти професійних компетенцій у рамках співпраці із Автомобільним Клубом «Черкаси».

11 листопада 2021 року актив здобувачів фахової передвищої освіти коледжу за освітніми програмами «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» та «Діджитал маркетинг» мали нагоду ознайомитися зі специфікою сучасного автомобільного спорту Черкащини.

1636626820977497

Засновник клубу та двократний чемпіон України із трекових гонок Андрій Яроменко, провівши дискурс сторінками історії клубу, познайомив студентів зі специфікою організації, забезпечення, проведення та участі у змаганнях, а також розповів про актуальні проєкти автоклубу, що невдовзі можуть стати полем професійного становлення та фахових практичних занять студентів Фахового коледжу СУРА.

1636626820976768

Колежани – автомобілісти отримали фахові коментарі щодо особливостей влаштування спортивних авто та спеціальних вимог до їх обслуговування. 

Родзинкою зустрічі була презентація частини автопарку клубу та практичної потужності автомобілів.

Адміністрація коледжу щиро вдячна Андрію Яроменку, Наталії Заіці та Автомобільному Клубу «Черкаси» за вклад у інноваційний поступ сучасного автоспорту та участь у формуванні векторів освітнього простору з метою виховання затребуваних у регіоні фахівців.