Ерудити університету грали в брейн-ринг з англійської мови

Ерудити університету грали в брейн-ринг з англійської мови

Студенти Східноєвропейського університету змагалася у знанні англійської мови під час брейн-рингу. Захід проведено в межах відзначення Року англійської мови в Україні.

В інтелектуальній грі взяли участь п’ять команд: від кожного інституту та Коледжу економіки і управління, діючому при університеті. Оцінювало брейн-ринг журі у складі завідувача кафедри іноземних мов З. М. Сушко, доцента кафедри іноземних мов С. В. Купрікової та старшого викладача кафедри теорії і практики перекладу Є. І. Скворцової.

Перший етап змагання відбувався в три тури та включав 30 логіко-інтелектуальних питань, що стосувалися складних випадків вживання англійських слів, історії, культури і традицій англомовних країн. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість. До фіналу вийшли команди юридичного інституту, інститутів менеджменту та управління бізнесом. На завершальному етапі на них чекало випробування з десяти запитань підвищеного рівня. Перемогу впевнено здобули знавці англійської мови з інституту менеджменту. Команди юристів та інституту управління бізнесом посіли друге і третє місця відповідно.

Наприкінці гри ведучі подякували студентам за участь, вручили дипломи і пам’ятні подарунки.

Такі заходи підвищують інтерес студентів до занять з англійської мови, виховують повагу до традицій і культури країни, мову якої вивчають. Крім того, це сприяє розвитку творчих здібностей і вмінню працювати в команді.