Добрі традиції благодійності Східноєвропейського університету

Добрі традиції благодійності Східноєвропейського університету

Студенти і викладачі Східноєвропейського університету поважають та підтримують добрі традиції благодійності президента університету Рауфа Ахметовича Аблязова та всього професорсько-викладацького складу навчального закладу, і 2014 рік не став виключенням.

16 грудня в стінах Східноєвропейського університету відбувся благодійний бал «Назустріч мрії» на підтримку творчих дітей з вадами слуху та затримкою психічного розвитку Корсунь-Шевченківської школи-інтернату, якій університет зробив щедрі подарунки для розвитку творчого потенціалу дітей. На балу були присутні викладачі та студенти нашого університету, представники міської влади і всі небайдужі жителі міста, які зробили свій благодійний внесок в скриньку, з якої почалася нова сходинка добрих вчинків.

45745

До Дня Святого Миколая викладачі та студенти придбали подарунки для дитячого будинку та притулку для дітей «Теплий Дім» і від щирого серця вручили їх діткам. Також університет підтримав онкохворих дітей з Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Допомога була надана  Гетьману Кирилу, 10-річному хлопчику з опікового відділення міської лікарні, який отримав опіки від запаленої свічки.

На Різдво університет планує завітати в гості в Черкаський обласний територіальний центр соціально допомоги та привітати з Новим роком та Різдвом Христовим інвалідів.

Східноєвропейський університет завжди із задоволенням бере участь у всіх благодійних акціях, які проводяться у місті, і часто сам стає ініціатором таких заходів, адже бажання допомогти – в серці кожного з нас.

img_2833