День студента

День студента

17 листопада в нашому університеті відбулося святкування дня самої веселої, самої інтелектуальної частини населення планети – студентства!

Професія "студент" – це класно,
Хоча, на жаль, короткочасно:
Десять семестрів чи п’ять років –
Оце для нас законні строки,
Тож я спішу нас всіх вітати
Із нашим днем! Із нашим святом!

Свято відкрили Президент СУЕМ, доктор технічних наук, професор Аблязов Р.А. та ректор СУЕМ, кандидат техничних наук, професор Казарінова Н.Л., які теплими словами привітали студентів.

У нас існує особлива та дуже приємна традиція - нагороджувати найкращих студентів орденом «Заслужений артист СУЕМ» за активну громадську позицію та вагомий особистий внесок в розвиток студентської художньої самодіяльності. В день студента цю почесну нагороду від керівництва Університету отримали студент 4 курсу Інституту Державного управління та права Микита Величко та студентка 5 курсу Інституту менеджменту Лілія Бондаренко.

Після урочистої частини відбулася велика концертна програма з сучасних пісень, танців, гуморесок у виконанні студентів, що займаються художньою самодіяльністю в Центрі культури та дозвілля університету. Прикрасою програми стало дефіле, присвячене студентській моді та дрес-коду, яке підготували викладачі Центру курсової підготовки Савко В.О. та Зеленська О.В. На завершення концерту на юних артистів чекав солодкий подарунок від ректора СУЕМ Казаріновой Н.Л. – великий святковий торт.

Хочеться подякувати художньому керівнику Зінченко Н.В., постановнику танцювальних номерів Харитонову В. та всім студентам, які брали участь в цьому чудовому святи краси та молоди, а нашому рідному Університету побажати процвітання, тому що саме його теплі стіни дають нам можливість духовно зростати та сміливо рухатись в майбуття.