День інституту менеджменту в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

День інституту менеджменту в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

28 листопада з нагоди Дня Інституту менеджменту у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися святкові заходи.

Офіційну частину свята відкрила ректор університету, д.е.н., професор, член інженерної академії наук Казарінова Н.Л., яка теплими словами привітала викладачів та студентів з Днем Інституту менеджменту. За роки існування інститут виховав не одну тисячу фахівців у сфері управління, дизайну, туризму, готельно-ресторанної справи, охорони здоров'я. Інститут пишається своїми студентами, які зараз є провідними спеціалістами та займають високі посади на підприємствах і в державних установах.

Напередодні свята в Інституті відбувся цілий тиждень яскравих подій: студенти готували стінні газети, дизайнерські роботи, проведено гру та визначено кращу стритбольну команду – команду кафедри менеджменту організацій в охороні здоров'я.

Також в цей день було проведено «Акцію милосердя», на якій студенти кафедри менеджменту туризму і готельно-ресторанного бізнесу продавали солодощі, кошти від реалізації яких Інститут передає Михайлівській школі-інтернату для дітей-сиріт.