Черкаські студенти зіграли в брейн-ринг

Черкаські студенти зіграли в брейн-ринг

14 травня в рамках співпраці з Черкаським національним університетом імені Б. Хмельницького в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулася інтелектуальна гра у форматі брейн-рингу «Дізнайся більше про Європу» за участю студентів міста Черкаси. Захід приурочено до святкування Дня Європи в Україні.

Бажання позмагатись у знаннях про Європу виявили студенти Черкаського національного та Східноєвропейського університетів, Черкаського інституту банківської справи, Коледжу економіки і управління.

Оцінювало брейн-ринг компетентне журі, до складу якого увійшли помічник проректора з виховної роботи ЧНУ ім. Б. Хмельницького А. В. Запорожець, професор кафедри правознавства ЧІБС А. Л. Чернявський і завідувач кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу СУЕМ І. В. Десятніков.

Кожна команда складалася з п’яти учасників на чолі з капітаном. Перший етап гри відбувався в чотири тури та включав 40 логіко-інтелектуальних питань, що стосувалися історії, культури, традицій європейських країн. Відповідаючи на запитання в умовах обмеженості часу, студенти всіх команд виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість.

Однак за результатами чотирьох турів до фіналу вийшли лише команди Черкаського національного університету та Черкаського інституту банківської справи, де на них чекало випробування з десяти питань складнішого рівня.

Майбутні фахівці продемонстрували високий рівень знань, вміння творчо мислити, володіти собою, чітко відповідати на поставлені питання.

У конкурентній боротьбі перемогу впевнено здобула команда ЧНУ. Другу сходинку в інтелектуальному змаганні вибороли студенти Черкаського інституту банківської справи. Команди Східноєвропейського університету та Коледжу економіки і управління зайняли третє й четверте місця відповідно.

Наприкінці гри ведучі брейн-рингу подякували студентам за участь та висловили щире сподівання на ще не одну таку цікаву й дружню зустріч.

Усі команди отримали дипломи та пам’ятні подарунки від Східноєвропейського університету.