Актори Черкаського театру привітали колектив Східноєвропейського університету з 8 березня.

Актори Черкаського театру привітали колектив Східноєвропейського університету з 8 березня.

Прекрасним подарунком до першого весняного жіночого свята для колективу Східноєвропейського університету стала вистава акторів Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

7 березня для викладачів та студентів вишу артисти представили концерт «Чарівний світ оперети», де глядячі змогли насолодитися збіркою класичних творів драматургії таких як «Сватання на Гончарівці», «За двома зайцями», «Кайдашева сім’я», «Весілля в Малинівці» та інші.

Творча зустріч із акторами черкаського театру проходила в душевній і невимушеній атмосфері. Талановитий актор і режисер Олесь Павлютін активно спілкувався з аудиторією, цікавився думкою студентів щодо діючого репертуару, жартував та демонстрував свою акторську гру.

Наприкінці зустрічі Олесь Павлютін подякував керівництву університету за запрошення та надану можливість поспілкуватися зі студентами.

– Ми працюємо для Вас, – наголосив режисер.

Ректор Східноєвропейського університету також подякувала митцям за багаторічну співпрацю та популяризацію національної культури з метою духовного виховання студентської молоді і привітала жіночий акторський колектив з першим весняним святом квітами.

 – Особисто для мене театр – це щось духовне і казкове, ми заохочуємо студентів до мистецтва і, проводячи такі заходи. Вистава подарувала море позитивних емоцій у викладачів та студентів нашого університету, – зазначила ректор.

Цей день став справжнім святом для університету. Театр став неначе ближчим і зрозумілішим для студентів. Студенти і викладачі тепер з нетерпінням чекають на нові зустрічі з акторами, адже ще не одна така вистава відбудеться у Східноєвропейському університеті.