Активні у всьому: наші студенти взяли участь у челімпійських іграх

Активні у всьому: наші студенти взяли участь у челімпійських іграх

6 червня з нагоди святкування Дня міста в Черкасах відбулося спортивно-розважальне свято «Челімпійські ігри» під егідою Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

У змаганні взяли участь команди місцевих підприємств, установ, громадських організацій, а також вищих навчальних закладів, серед яких були і студенти Східноєвропейського університету.

Жіноча команда нашого вишу змагалася у зоні «Сліпий волейбол» і в зоні естафет, яка складалася з наступних перешкод: «Іподром», «Перешкода по-пластунськи», «Біг в ластах», «Естафета з перешкодами», «Павук», «Заєць в мішку». Студенти гідно відстояли честь університету, показали згуртованість, спритність та спортивну волю до перемоги.

Капітан жіночої команди Юлія Теліженко виявила також бажання позмагатися з 30 суперниками в кросфіті. Продемонструвавши гарну фізичну підготовку, силу і витривалість, дівчина виборола друге місце, з чим її і вітаємо.

Ми пишаємося перемогами наших студентів. Від душі зичимо їм нових спортивних здобутків, наснаги та наполегливості у наступних змаганнях.