“Сухою” перемогою наша “Громада” підсумувала дні відкритих дверей Східноєвропейського університету

“Сухою” перемогою наша “Громада” підсумувала дні відкритих дверей Східноєвропейського університету

Недільна ранкова гра футзальної “Громади-СУЕМ” на початку видалася доволі нервовою. Проте лідери команди Андрій Сторчоус і Максим Авер’янов “накрутили” обертів і своїм партнерам, і супернику. У підсумку першого тайму – 1:0 хлопці повели у рахунку над “Аркою” (гол забив В’ячеслав Орел).

У другому таймі наші футзалісти включили пресинг суперника на його ж половині ігрового майданчика. Це змусило опонентів помилятися і дало можливість відзначитися гравцеві вже з другої четвірки: Олексій Конюша робить рахунок 2:0. По черговій заміні четвірок у “громадівців” свій сольний прохід завершив влучним пострілом круглого у ворота “Арки” Максим Авер’янов. А під кінець зустрічі тонку комбінацію замкнув своїм другим голом у матчі Орел. Отже, 4:0! Наша “Громада” на позитивній ноті завершує Дні відкритих дверей Східноєвропейського університету цієї осені й увійшла до зимових ігор на третьому місці вищої ліги Черкаської області.

346878 (5)

Наступні матчі у нашій лізі відбудуться у ПС “Будівельник” 15 грудня 2019 року. Поточні лідери (див. турнірну таблицю) у 3-му турі зіграють свої поєдинки з аутсайдерами, а нашій команді випадає “дербі” між закладами вищої освіти – ЧІПБ та СУЕМ – за закріплення в першій трійці двоколового чемпіонату із 10 матчів.

Чекаємо наших затятих уболівальників – студентів та викладачів – на принциповому поєдинку з Черкаським інститутом пожежної безпеки!   

15.ХІІ.2019

14:00 Арка-Вдала – Черкасиобленегро

15:00 Рятівник – Громада-СУЕМ

16:00 Черкасиенергозбут – Яснозір’я