ЗАКРИТИ

Вчена Рада

Вчена Рада

25 березня 2010 року у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради. Перед початком розгляду питань порядку денного були урочисто вручені дипломи доктора технічних наук директору інституту інформаційних технологій в освіті Усу М.Ф. та кандидата історичних наук - директору департаменту ліцензування та акредитації Дешевенко Л.П.

На засіданні вченої ради розглядалися питання діяльності університету як багатопрофільного навчального закладу в освітній, науковій, культурній сферах на сучасному етапі та їх перспективи. Стратегічні завдання розвитку СУЕМ висвітлив у доповіді президент університету Аблязов Р.А. Системному підходу до наукових досліджень кафедр університету було присвячено доповідь проректора з НДР Шульги І.П. Аналіз стану наукових досліджень кафедр юридичного інституту та завдання щодо їх удосконалення представлено у виступі директора юридичного інституту Гука Б.М. З доповіддю про діяльність наукової школи «Проблеми економіки та управління національним господарством» виступив її керівник, доктор економічних наук, професор Васенко В.К.

Вчена рада ухвалила ряд положень, спрямованих на забезпечення належного рівня науково-дослідної роботи університету, формування рейтингу студентів тощо. З розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.