До заходу, окрім студентів вишу, долучилися також студенти спеціальності «Харчові технології» Черкаського комерційного технікуму.
На презентацію завітав бренд-шеф-кухар мережі ресторанів Черкас Олександр Дахно. Він розповів про інноваційні технології, які використовують ресторани нашого міста, тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Європі, а також акцентував на перспективах працевлаштування молоді за обраним фахом.
Із майстер-класом «Їжа під іншим кутом» виступила завідувач кафедри готельно-ресторанної справи Анна Собко. Вона презентувала учасникам заходу багатофункціональне спеціалізоване обладнання Тhermomix та приготувала з його використанням смузі різних видів і суп-пюре з курятини. Студенти продегустували страви, змогли оцінити універсальність апарату та на власні очі переконалися, як швидко та легко можна готувати вдома чи в закладі нові цікаві страви.
Такі заходи стали вже традиційними у Східноєвропейському університеті. Вони сприяють удосконаленню професійних компетенцій студентів, даючи змогу зануритися в майбутній фах і дізнатися про практичну сторону обраної спеціальності.