ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті зібрали 5 тисяч гривень для категорійних дітей

У Східноєвропейському університеті зібрали 5 тисяч гривень для категорійних дітей

П’ять тисяч гривень зібрали під час благодійного заходу «Діти – квіти життя» у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.

Кошти спрямовані на підтримку Черкаського обласного будинку дитини та надання адресної допомоги дітям з особливими потребами.

Задля благодійної справи в університеті зібралися представники обласної влади, громадських організацій, студенти й викладачі. Ведучими заходу були актор і режисер Черкаського драматичного театру Олесь Павлютін та викладач Східноєвропейського університету Інна Кушнір.

5529

–  Благодійність – це поклик серця, поклик душі дарувати добро тим, кому це необхідно. Ініціаторами заходу є наші студенти. Вони завжди активні й прагнуть допомогти тим, хто цього потребує. Давайте разом хоч на трішечки зробимо світ кращим, – ректор університету.

Із вітальним словом виступив начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський. Він подякував присутнім за те, що долучилися до акції й виявили тим самим свою небайдужість до знедолених дітей.

–  Символічно, що цей захід проводиться 12 квітня. Космонавтика глибоко ввійшла в життя Східноєвропейського університету. А такі поняття, як любов, добро, благодійність – це, мабуть, явища Всесвіту, космічні явища, – зазначив у виступі керівник обласного управління освіти.

img_6804

Приємною несподіванкою для учасників зібрання стали музичні дарунки від черкаських акторів. Олена Передрій порадувала публіку піснями «Місто  спить» і «Як у нас на Україні», а Олександр Гуменний – задушевним виконанням композиції «Два кольори».

Родзинкою вечора було створення символічної «квітки щастя», на паперових пелюстках якої присутні написали відповіді на запитання «Чому я щасливий?».

Атмосферу тепла і добра створювали студенти своїми музичними номерами, танцюристи студії «Лілея» та діти-моделі, які презентували роботи слухачок курсів Школи краси та мистецтв. Упродовж вечора всі охочі могли долучитися до акції, поклавши кошти до скриньки.

img_6915

Східноєвропейський університет і надалі проводитиме благодійні заходи, залучаючи до них дедалі більше небайдужих людей. Такі акції допомагають розвивати у студентів гуманність, небайдужість до чужого горя, вміння співчувати.