ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті відзначили день студентської ради

У Східноєвропейському університеті відзначили день студентської ради

У Східноєвропейському університеті щорічно відзначатимуть День студентської ради. Така ініціатива запроваджена, аби стимулювати молодь до роботи в студентському самоврядуванні та здружувати колектив.

– Студентська рада є органом студентського самоврядування, що відповідає за всі напрями роботи в університеті. Тому її злагоджена командна робота є важливою не лише для студентства, а й для всього вишу, – звернулася до винуватців свята ректор університету.

Ректор наголосила на тому, що завжди готова вислухати і підтримати всі пропозиції, ідеї і проекти студентів, а також висловила вдячність їхнім батькам за те, що виховали таку старанну і відповідальну молодь. Ректор вручила студентам подяки для батьків, що є вже традицією навчального закладу.

Членів студентської ради з «професійним» святом привітав також проректор з організаційної роботи та зовнішніх зв'язків Віктор Миколенко. Він побажав молоді бути ще більш активними, не боятися пропонувати власні ініціативи і не залишатися осторонь університетського життя.

Приємною несподіванкою для присутніх став візит Світлани Нікітенко, яка з 1993 по 2007 роки очолювала навчально-організаційний відділ університету. Світлана Іванівна поділилася спогадами про те, як створювалася перша студентська рада, хто її очолював, розповіла про найактивніших студентів у часи своєї роботи в університеті.

Надзвичайно приємний сюрприз підготували студенти для Віри Лук’янівни Волкової, помічника ректора з виховної роботи. Зі словами глибокої вдячності до неї звернулися представники студентської ради, адже вона є мамою для всіх студентів. З усіма новинами, проблемами, проханнями студенти передусім звертаються до Віри Лук’янівни, яка про них завжди піклується і готова у будь-яку хвилину допомогти. Від усього колективу студентської ради Вірі Лук’янівні вручили подяку.

Веселого настрою святу додали творчі номери та відеоролик, відзнятий студентами. Так у теплій і дружній атмосфері, за чашкою чаю і душевними розмовами, молодь відзначила своє свято. Сподіваємось, що наступного разу ряди наших активістів поповняться, і ми відзначимо День студентської ради ще яскравіше.