ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті молодь привітали з днем студента

У Східноєвропейському університеті молодь привітали з днем студента

Яскравим концертним дійством у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відзначили найулюбленіше свято молоді – Міжнародний день студента.

З теплими словами вітання до великої й дружної студентської родини звернулася ректор університету: «Від ректорату і всього професорсько-викладацького складу щиро вітаю вас із Днем студента. Бажаю, щоб ваше студентське життя реалізовувалося повною мірою, щоб ви цінували кожну мить прекрасної студентської пори, плідно її використовували і розвивалися. Впевнено йдіть до своєї мети. Енергії, творчого натхнення, здоров’я, щасливих моментів і надійних друзів на вашому шляху! Пам’ятайте, що ви – наша гордість!».

Із Міжнародним днем студента привітав молодь заступник міського голови Ігор Волошин, який побажав студентам бути активними, знайти своє покликання і реалізуватися в житті.

Приємним моментом стала традиційна церемонія нагородження кращих студентів вишу. Орден «Заслужений артист університету» вручено студентці 2 курсу Коледжу економіки і управління Аріані Устьян. Також ректор вручила кращим студентам грамоти за успіхи в навчанні, зразкове ставлення до навчального процесу та активну участь у громадському житті.

Під час концерту студенти вразили дотепністю та гумором, вокальними й хореографічними вміннями, показавши, скільки творчих особистостей навчається у Східноєвропейському університеті. Ще одним святковим сюрпризом стало пісенне вітання від студентів ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Завершилося свято конкурсом між студентами і викладачами, в результаті якого перемогла дружба.

Зі святом, дорогі наші студенти!