ЗАКРИТИ

Студенти cхідноєвропейського навчатимуться за програмою подвійного диплома ще з одним Польським вишем

Студенти cхідноєвропейського навчатимуться за програмою подвійного диплома ще з одним Польським вишем

Про особливості здобуття європейської освіти за програмою подвійного диплома говорили у Східноєвропейському університеті під час зустрічі студентів із представником Європейської вищої школи права і адміністрації (м. Варшава) Володимиром Осипою. Це вже шостий польський вищий навчальний заклад, з яким університет уклав договір про співпрацю.

Володимир Осипа акцентував увагу на перевагах співробітництва з їхнім вишем насамперед для студентів. Зокрема, це можливість навчатися за програмою подвійного диплома, здобуваючи вищу освіту за інтегрованими навчальними програмами одночасно у двох навчальних закладах. Таким чином, студенти, навчаючись у Східноєвропейському університеті, отримують диплом державного зразка України та диплом європейського зразка польського вишу.

Також з керівництвом університету було обговорено питання проведення спільних освітніх і розвиваючих проектів, обміну педагогічними кадрами з метою розробки процесів навчання у формі лекцій та консультацій, проведення спільних наукових досліджень, розробок, організації наукових конференцій та підготовки спільних публікацій, обміну досвідом у сфері організації та методології процесу навчання, в тому числі дистанційного.

У перспективі планується створення на базі Східноєвропейського університету культурно-просвітницького центру від Європейської вищої школи права і адміністрації, що реалізуватиме в Черкаській області освітні проекти за програмою подвійного диплома.