ЗАКРИТИ

Студенти-дизайнери взяли участь у стріт-арті з нагоди дня захисника України

Студенти-дизайнери взяли участь у стріт-арті з нагоди дня захисника України

14 жовтня з нагоди Дня захисника України і Дня українського козацтва на площі за облдержадміністрацією відбувся стріт-арт, організований Черкаською студентською радою.

До цієї події долучилися творчі й креативні студенти кафедри дизайну Східноєвропейського університету: Антоніна Уварова, Лілія Майборода і Анастасія Небелиця.

Стріт-арт проходив у незвичному форматі: замість малювання на стінах художники використали OSB-плиту розміром 1,25X2,5 метри. Наші студенти зобразили козака на синьо-жовтому фоні. Антоніна Уварова майстерно відтворила образ справжнього захисника України: мужнього воїна, який відстоює власну честь і честь рідної землі. Картина передає велику силу духу українського народу, жагу до волі і незалежності. А зображення національного прапора на фоні ще більше підкреслює почуття патріотизму і любові до своєї Батьківщини.

1_(1)

Пишаємося нашими талановитими студентами! Майбутні художники і дизайнери гідно представили університет, продемонстрували відданість обраній професії, творчий підхід і високий рівень знань, які отримали в навчальному закладі.