ЗАКРИТИ

Міжнародний жіночий день

Міжнародний жіночий день

Кажуть: без верби і калини – нема України. Як нема її без мелодійної пісні, якої вчить свою дитину ненька, без материнської щирої ласки, без чарівних дівчат - україночок, які символізують красу всього українського жіноцтва.

Вам, прекрасним, незрівнянним,
Наче сонечко весняне,
Цей букет палких вітань,
Що підібраний з любов'ю.

Щастя! Радості! Здоров'я!
Здійснення усіх бажань!

На справжнє свято краси, молодості, весни та таланту перетворився святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, який відбувся в нашому Університеті 6 березня.

Під час концерту на сцені лунали жартівливі поздоровлення, українські веснянки, запальні циганські пісні, які глядачі зустрічали гучними оплесками. Приємними сюрпризами стали виступ Шамари С.О. та Харітонова В.О., які виконали відомий шлягер «Как много девушек хороших» та святковий показ зачісок, який підготували перукарі Школи краси і мистецтв СУЕМ та моделі школи краси «Арт-імідж». Багато найтепліших слів вдячності та любові пролунало на святі на адресу наших дорогих матусь, тому що Рід, Сім'я, Мати - всі ці статуси дуже багато важать для кожної людини. Музичним подарунком для всіх мам стала пісня «Спасибі, мами», яку виконали студенти разом з дівчатками-моделями. По закінченні концерту ректор Казарінова Н.Л. та перший проректор Гаман П.І. сказали щирі слова подяки всім учасникам за прекрасний музичний дарунок та створення атмосфери справжнього свята та подарували зразок кулінарного мистецтва – святковий торт, виготовлений в студентському кафе «Вікно в Париж».