ЗАКРИТИ

Конкурс фахової майстерності

Конкурс фахової майстерності

19 березня 2015 року слухачка Школи краси та мистецтв Бондарь Наталія представляла наш університет на конкурсі з фахової майстерності серед учнів, який проводив Обласний навчально-методичний центр професійно-технічного навчання в Черкаській області.

img_2097

Конкурс проходив у 2 тури. В першому турі – теоретичному – конкурсанти розв’язували тестові завдання з предметів «Перукарська справа», «Матеріалознавство», «Санітарія і гігієна» та «Охорона праці». Другий тур – практичний – передбачав виконання вечірньої зачіски з урахуванням модних тенденцій і використанням сучасних засобів з укладання волосся.

img_2079

У конкурсі брали участь слухачі-перукарі із Умані та Черкас. Журі конкурсу відзначило роботу Наталії Бондарь та присудило їй почесне друге місце.

Адміністрація університету завжди позитивно ставиться до участі студентів Школи краси та мистецтв в міжнародних чемпіонатах і конкурсах, міських заходах, які пов’язані з розвитком культури та мистецтва в місті.

Підготовкою конкурсантів в навчальному салоні Східноєвропейського університету економіки і менеджменту займаються викладачі курсу «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» Олена Зеленська і Вікторія Савко, які не тільки мають професійні здібності і доносять знання, а й навчають майстерності та прививають любов до вибраної учнями професії.

Їхній досвід і турбота про долю випускників надихає студентів і випускників на успіхи та гучні перемоги.

img_2058