ЗАКРИТИ

Канівська філія СУЕМ провела унікальні тренінги за участю європейських фахівців

Канівська філія СУЕМ провела унікальні тренінги за участю європейських фахівців

15 травня з 10.00 до 13.00 відбулися тренінги для молоді на європейську тематику на базі приміщення Канівської філії Східноєвропейського університету економіки та менеджменту.

2 модулі по 1.5 години на 5 майданчиках у форматі open space:

- «Від великої ідеї до великого бізнесу», тренер: Георгі Младєнов (Болгарія), мова тренінгу – російська. Цей тренінг присвячений тому, як можна розкрити свій потенціал, і перетворити його у бізнес-проект.

- «Хто такі лідери і як працює ефективна команда?», тренери: Пауліна Свєрчевська (Польша) і Магда Свобода (Польша), мова тренінгу – англійська з українським перекладом. Тренінг про те, як правильно координувати людей, направляти роботу цілої команди, розподіляти маленькі задачі, які утворюють великий проект.

- «Соціальні медіа і написання новин», тренер: Кристіна Каст (Німеччина), мова тренінгу – англійська з перекладом. Тренінг присвячений ефективному використанню соціальних мереж, новим засобам зберігання інформації, та іншим цікавим технологіям роботи в мережі Інтернет.

- «Навчайся в Україні і за кордоном без проблем!», тренери: Аурелія Трейните (Литва) та Настя Підтоптана (Україна), мова тренінгу: українська/російська. Про найпопулярніші програми освіти та стажування за кордоном. Плюси і мінуси, особистий досвід і досвід друзів.

- «Хочу бути ефективним!», тренер: Альона Фалаєва (Україна), мова тренінгу російська. Тренінг допоможе тобі правильно ставити цілі, не злякатись труднощів під час її досягнення та правильно розподілити час на всіх етапах.