ЗАКРИТИ

Зробимо Україну чистою

Зробимо Україну чистою

20 квітня з нагоди міжнародного Дня довкілля девізом «Let'sDoIt!» Східноєвропейський університет традиційно приєднався до всеукраїнського екологічного проекту «Зробимо Україну чистою».

Усі небайдужі студенти, викладачі та адміністрації ВУЗу вийшли на суботник, щоб зробити Парк Хіміків охайним і святковим. Робота кипіла з добрим настроєм та посмішками. Перед початком прибирання Парк Хіміків умовно було поділено між навчальними закладами мікрорайону, школами та підприємствами. Учні, студенти, працівники організацій та небайдужі жителі прибирали територію парку від сміття, фарбували лави та урни у яскраві кольори. Тобто кожне дерево має свого маленького господаря або господарів, про що свідчать таблички з іменами конкретних дітей, класів чи творчих дитячих колективів. І відтепер в парку - дві нові клумби, 64 нових дерева, а ще - кілька «свіжо» забарвлених лавок, а також добре прибрано.      

im2g_3112

Координаторам проекту вдалося не тільки об'єднати тисячі жителів міста, а й оптимально спланувати ділянки роботи, забезпечити волонтерів інвентарем, а суспільну роботу зробити завзятою і веселою: була робота, але були і музика, танці, вікторини та ароматна каша на природі.

Після закінчення суботника в парку, студенти та викладачі університету продовжили роботу на прилеглій території університету.