ЗАКРИТИ

Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня Східноєвропейський університет разом з усією країною відсвяткував Всеукраїнський день бібліотек. Як зазначено в Ука­зі Президента України, це свято встановлено у зв'язку з великим внеском бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури та необхідністю подальшого підвищення їхньої ролі у житті суспільства.

До університету завітав письменник Черкащини Скловський Микола Олексійович, автор книги «Вірні клятві» та збірки віршів «Мені наснилась рідна хата». Книги автора наповнені щирістю, любов’ю до Батьківщини. Великого значення він надає поняттю «побратими», що означає вірність, готовність захищати один одного від напастей. Сучасній молоді важливо зустрічатися з авторами, які описують історичні події через призму власних спогадів та переживань, виховують у молоді любов до рідного краю, почуття людської гідності, гордості за Україну.

З вітальним словом до присутніх звернувся проректор з науково-дослідної роботи університету, доктор економічних наук, доцент Савченко Сергій Олегович.