ЗАКРИТИ

У новий рік “Громада” йде в лідерському статусі

У новий рік “Громада” йде в лідерському статусі

23 грудня з самого ранку в ПС “Будівельник” відбулася чергова гра нашої університетської команди в рамках 5-го туру чемпіонату Черкаської області з футзалу у Вищій лізі.

Попри те, що колектив суперника – “Митниці” – є достатньо міцним, умотивованість “громадівців” цього разу зашкалювала так, що у “митницьких” хлопців шансів фактично не було.

У першому таймі ми методично розхитували оборону суперника і після половини першого тайму зусиллями Романа Коломійця та Микити Осики (двічі) вже вели з комфортним рахунком 3:0. Дещо розхолоджені, були заскочені контратакою і пропустили. 3:1 – рахунок першого тайму.

У другому ж схоже, що кураж уловив капітан “Громади” – Осика. Накручуючи гравців “Митниці” у центрі майданчика, він виходив на ударну позицію і більярдними ударами клав “круглого” у їхні ворота ще тричі! По голу за нашу команду забили також Микита Агарін, Руслан Пономаренко і ще раз Коломієць. Дещо зіпсували настрій помилки в обороні, що дозволили опонентам відквитати два м’ячі. Проте в підсумку – 9:3! Позитивний результат на нашу користь.

Ми щиро дякуємо команді та вболівальникам! Завдяки нашим спільним зусиллям екватор сезону перетинаємо у доброму настрої та в статусі лідера Вищої ліги.

23462 (3)

Запрошуємо всіх на ігри січня і лютого 2018 року. Про дні та час початку матчів буде додатково повідомлено в наших анонсах.

Митниця (Черкаси) 3 : 9 ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ)

Голи: Волківський (2), Шалапута : Коломієць (2), Осика (5), Агарін, Пономаренко

Інтерв’ю капітана та тренера команди

news/2017/12/344473.jpg