ЗАКРИТИ

Східноєвропейський уклав меморандум з «Наукові публікації»

Східноєвропейський уклав меморандум з «Наукові публікації»

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова та Товариство з обмеженою відповідальністю «НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ» (“SCIENTIFIC PUBLICATIONS” LLC) уклали Меморандум про співпрацю.

Сторони прагнуть розвивати співробітництво у дослідницькій і науково-навчальній діяльності, у сфері наукометрії й науки з метою співпраці в галузі освіти й наукових досліджень, сприяти збільшенню кількості та якості наукових публікацій, їхньому розміщенню у Міжнародних науковометричних базах даних.

Співпраця здійснюватиметься шляхом обміну інформацією про наукові проєкти, спільну організацію та проведення наукових семінарів, конференцій та вебінарів, обміну інформацією та науковими документами, організації наукових програм та курсів, які матимуть зацікавленість обох сторін, заснування сайтів, проєктів, наукових центрів тощо. Окрім того, сторони домовились про інформаційне та організаційне забезпечення заходів та підтримку їхньої підготовки та проведення.

Передбачено також інформаційно-консультативне співробітництво з питань підготовки наукових робіт, статей та їхнього розміщення у Міжнародних наукометричних базах даних.

Спеціалісти ТОВ «НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ» (“SCIENTIFIC PUBLICATIONS” LLC) вирішують завдання та реалізують проєкти найскладнішого рівня у журналах, що входять до Scopus та Web of Science, тож укладення Меморандуму позитивно позначиться на якості досліджень та підвищенні наукометричних показників.