ЗАКРИТИ

12 листопада стартував чемпіонат Черкаської області з футзалу у Вищій лізі, у першому турі якого наша футзальна команда «Громада» здолала “металістів” із Київської області.

Перша двадцятихвилинка виявилася досить рівною. Суперник із Миронівки вивчав наш колектив, а студентська армада накручувала свої комбінації. Попри номінальний статус гостей, ми першими відкрили рахунок – 0:1, гол забив Микита Агарін. Суперники відквитали його. Тоді “Громада” вийшла вперед завдяки голу Микити Осики. Але “Металіст” не здавався і знову зрівняв рахунок, за якого команди й пішли на перерву – 2:2.

На початку другого тайму заводити “громадян” став Антон Вакуленко. Він, Агарін і знову він дуже швидко наростили перевагу команди своїми голами – 5:2! Згодом і шосту “кулю” у ворота “залізних” поклав Владислав Столяр. Але через перебір фолів “Громада” двічі отримала пенальті у свої ворота. Володимир Григор’єв, який не раз до цього рятував ворота, тут не допоміг. Тож 4:6 – дещо нервова, але від того не менш яскрава, перемога нашої команди!

Дякуємо вболівальникам за підтримку!

22 (1)

Металіст (Миронівка) 4 : 6 ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ)

Голи: Шпильовий, Шкапа, Гончаров (2) – Агарін М. (2), Осика, Вакуленко (2), Столяр.

Попередження: Криворучко, Агарін.

Інтерв’ю тренера 

news/2017/11/2255.jpg

Увага! Наступна гра нашої команди відбудеться 25 листопада!

Про час матчу буде повідомлено додатково.