ЗАКРИТИ

Студенти СУЕМ привітали Черкащан із днем міста

Студенти СУЕМ привітали Черкащан із днем міста

6 червня в рамках відзначення 729-річниці від дня заснування міста Черкаси студенти Східноєвропейського університету взяли участь у музичному проекті «Україна єдина».

У сквері Хіміків вихованці університету протягом години виступали перед черкащанами, вітаючи їх із Днем міста та даруючи їм задушевні вірші й пісні. Зі сцени у виконанні студентів лунали композиції Наталії Бучинської, Океану Ельзи, Елеонори Скиданової та інших відомих артистів.

– Любов до рідної місцини, де ти народився, де дитиною бігав по ранковій росі, залишається в серці на все життя. І як не складалася б доля людини, по яких би шляхах-дорогах не крокувало її життя, думки і помисли завжди линуть до рідного куточка, його людей, його історії, – звернулася до глядачів ведуча – голова студентської ради університету Вікторія Кириченко.

Усі виступи студентів були присвячені рідному краю. Кожне їх слово було пронизане глибокою повагою та любов’ю до Батьківщини. Студент 2 курсу Богдан Сорока навіть написав патріотичний реп під назвою «Україна» та зачитав його перед містянами. 

У такий спосіб, за допомогою художньої самодіяльності, студенти Східноєвропейського університету висловили побажання місту й Україні загалом подальшого процвітання, розвитку та мирного неба над головою.