ЗАКРИТИ

Бібліотекарів привітали з професійним святом

Бібліотекарів привітали з професійним святом

«Бібліотека – це фундамент освіти, берегиня знань», – такими словами розпочалось урочисте святкування Всеукраїнського дня бібліотек у Східноєвропейському університеті.

Із нагоди свята до вишу завітала відома поетеса, літературознавець, член Національної спілки письменників України, лауреат Всеукраїнської літературної премії ім. Симоненка Наталія Горішна. З вуст поетеси прозвучали вірші з нової (ще не опублікованої) збірки «Люблю», а також поезії Олександра Блока, Йосипа Бродського, Роберта Рождественського в її перекладі. Поціновувачі поезії не оминули словом творчість Т. Шевченка, В. Симоненка,  М. Лермонтова й інших відомих українських і зарубіжних митців.

Приємним завершенням творчої зустрічі стало вручення нагород до професійного свята. За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, підвищення іміджу бібліотечної професії і з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек ректор університету відзначила грамотами працівників наукової бібліотеки: Н. П. Садову, К. Л. Пипу, Л. І. Павленко.

Висловлюємо щиру вдячність бібліотекарям за відданість обраній справі, прагнення допомогти кожному, спраглому до знань.

Зичимо Вам, шановні бібліотекарі, миру, злагоди, натхнення і успіхів на ниві просвітництва!