Зустріч голів студентських рад СУЕМ

Зустріч голів студентських рад СУЕМ

26 червня у нашому університеті відбулася зустріч голів студентських рад попередніх років. Своїми спогадами поділилася голова студради 2008–2009 р.р. Кушнір (Киркиченко) Інна

Життя як мить, а спогади назавжди…

Ось і поринули ми, випускники, в приємні спогади того щасливого студентського життя, яке створив для нас один із провідних багатопрофільних, вищих навчальних закладів – Східноєвропейський університет економіки і менеджменту та його засновник і президент, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії СРСР, академік Інженерної академії України, академік Міжнародної інженерної Академії, член Клубу ректорів Європи Аблязов Рауф Ахметович.

Приємна, благодатна, комфортна атмосфера, яку створив професорсько-викладацький склад, кожен працівник університету, збудувавши для нас нове підґрунтя на шляху до нового, цікавого, активного студентського життя. Адже навчання в СУЕМ для молодих людей проявляється не тільки у повноцінних, всеохоплюючих лекціях та плідних семінарах. Існує велика кількість науково-практичних конференцій, де ми можемо на певний час перевтілитись в досвідчених спеціалістів, доносити свої думки і розробки в наукових працях, створених самостійно, для наших викладачів і тим самим ставати на крок ближче до своєї мети.

На одному з перших місць, для нас, студентів, стоїть повноцінне студентське життя, для якого були створені всі умови. Студентська рада – це, так би мовити, ланка студентського самоврядування, де ми можемо планувати і втілювати в життя нововведення для поліпшення умов навчання та дозвілля. Адже завітати до президента Рауфа Ахметовича не складає жодної проблеми. В будь-який час засновник залюбки приймає студентів і уважно вислуховує всі пропозиції, і разом ми втілюємо їх в життя. Однією з таких реалізованих пропозиції було створення студентського радіо за підтримки керівництва ВНЗ і безпосередньо його президента. Студентство радіє привітанням, лунаючим на перервах між заняттями, і піднімає настрій та духовний порив пізнавати щохвилини нову, невичерпну інформацію, яку дарує нам НАШ ДІМ.

Не дарма я підкреслюю ДІМ, оскільки для всіх моїх колег він став рідним! Із задоволенням заходимо і поринаємо в світ нових емоції та ще й створюємо ці емоції взаємно для всіх його жителів, бо все дозвілля організовуємо успішно. Це і концерти, і театральна студія, і конкурси, і поїздки, екскурсії та багато іншого… Це все з боку керівництва вітається й зараз. Словом, завітавши через чотири роки в рідні стіни, серце співає, душа бринить і своїми незабутніми спогадами про окреме, самостійне життя набираєш в груди новий ковток ідей, переконань та задумів, які, я впевнена, можна втілити в життя, адже саме цього навчив мене мій універ – досягати своєї мети!

Всі, з ким я зустрілася, – мої друзі, а серед них і засновник та президент Рауф Ахметович Аблязов, і віце-президент, кандидат юридичних наук, доцент Денис Едуардович Аблязов, і проректор з науково-дослідної роботи, доктор економічних наук, доцент Сергій Олегович Савченко. По іншому, як друзями,  я їх назвати не можу, бо вони пліч-о-пліч рухаються зі своїми студентами, завжди підтримуючи їх.

На даному етапі всі випускники Східноєвропейського університету економіки і менеджменту займаються своєю улюбленою справою і майже всі вже працюють як засновники і керівники своєї сфери діяльності. Серед них юриспруденція, туризм, дизайн, переклад, програмування і т. п. Ось такі перспективні випускники виходять в життя зі стін СУЕМ. Дякуємо!

Ласкаво просимо до лав студентства Східноєвропейського університету. Тут кожен знаходить друзів, допомогу старших спеціалістів, перспективу та можливість реалізації своїх творчих, кар”єрних планів. Адже все залежить тільки від нас самих. До зустрічі в рідних стінах…

 З повагою та любов’ю, випускниця  2010 року Інна Кушнір