У засіданні взяли участь не лише метри кулінарного мистецтва України, а й представники провідних вищих навчальних закладів із підготовки фахівців напряму «Готельно-ресторанна справа».
Найбільшу увагу було приділено підготовці плану участі на Світовому конгресі Всесвітньої Асоціації кулінарних союзів, що пройде в Афінах наступного року. Анна Борисівна наголосила на доцільності залучення до цього заходу студентів Східноєвропейського університету, адже вони сповнені нових ідей і задумів, які зможуть реалізувати. Для них це унікальна нагода не лише зарекомендувати себе як вже сформованого фахівця, а й шанс працевлаштуватися.
Співпраця з Асоціацією кулінарів України дозволяє Східноєвропейському університету брати участь у міжнародних змаганнях із кулінарної справи, запозичувати досвід впровадження новітніх тенденцій ресторанного сервісу, бути обізнаними із сучасними вимогами до здійснення процесів обслуговування споживачів, ознайомитися із специфікою роботи у сфері готельно-ресторанного бізнесу за кордоном. Все це сприятиме підготовці конкурентоспроможних фахівців, здатних задовольнити потреби як українських, так і іноземних клієнтів.