Засідання Вченої ради

Засідання Вченої ради

8 липня 2021 року відбулося чергове засідання Вченої ради Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова

На початку засідання Вченою радою та засновниками Університету було заслухано та схвалено Річний звіт ректора Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова Чудаєвої І. Б.

Ряд питань порядку денного засідання Вченої ради Університету були присвячені підведенню підсумків 2020 – 2021 академічного року, стратегічному плануванню заходів щодо забезпечення наукового/академічного поступу шляхом встановлення критеріїв стимулювання учасників освітньо-наукового процесу Університету та оптимізації його Організаційної структури.

Разом з тим, Вчена рада ухвалила рішення про рекомендацію до друку монографії к.ю.н. Аблязова Д. Е. «Принципи верховенства Конституції» та висування претендентів від Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова до участі у конкурсі щодо обрання членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Також на засіданні були розглянуті питання та прийняті відповідні рішення щодо затвердження загальноуніверситетської нормативної бази.

Насамкінець було заслухано звіт ученого секретаря Новак А. В. Про виконання рішень Вченої ради Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова у 2020 – 2021 академічного року.