Якісна практична підготовка – запорука професійного успіху!

Якісна практична підготовка – запорука професійного успіху!

Студенти 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Cхідноєвропейського університету набували практичних умінь і навичок із профільних дисциплін на базі черкаських закладів сфери гостинності: готелю «Optima Черкаси», ресторану «Прованс», пабу Zivot A Pivo, «Кафе нашого міста 18/55».

У межах проекту «Готельно-ресторанні практики» до практичних занять долучилися також студенти Черкаського комерційного технікуму.

– Побудова і розширення партнерських зв’язків: освіта, наука та бізнес – невід’ємна частина підвищення якості вищої освіти в сучасних умовах і, найголовніше, це допомога студентам підготуватися до професійного життя за межами університетських аудиторій, – наголошує керівник проекту «Готельно-ресторанні практики», старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Антоніна Яхтер.

Майбутні фахівці проаналізували нормативну відповідність забезпечення готельних приміщень устаткуванням, довідалися про всі деталі основних технологічних циклів: бронювання, реєстрації, прибирання номерів, надання ресторанних та інших додаткових послуг, ознайомилися з матеріально-технічним забезпеченням закладів ресторанного господарства; довідалися про принципи побудови системи менеджменту підприємств, визначили тип структури управління; дізналися про основні функції підрозділів готелю тощо.

На завершення представники компанії Reikartz Hotel Group наголосили, що після проходження практики в їхній мережі для студентів є реальні шанси отримати роботу з перспективою кар’єрного зростання. Вихованці вишу вже не один рік поспіль проходять виробничу практику в закладах мережі Reikartz, а деякі з них вже працюють і успішно будуть свою кар’єру в цій компанії.

Дякуємо адміністраціям закладів за теплий прийом і плідну співпрацю в якісній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи.